Film och foto med drönare

 

Presentera ditt företag på ett nytt sätt. Visa upp dina referensobjekt, eller ta flygfoto på dina faciliteter. Dokumentera byggprojekt, inspektera skador på tak, gör spektakulära fly-overs. Möjligheterna är stora och endast din fantasi sätter gränserna.

 

Slide Title

Quisque eleifend orci sit amet est semper, iaculis tempor mi volutpat. Phasellus consectetur justo sed tristique molestie. Cras lectus quam, vehicula eu dictum a, sollicitudin id velit.

Film från Simlångsgården

Flygfilm

Passa på att presentera ditt företag eller referensobjekt på ett annorlunda sätt.

Simlångsgården är ett rehabcenter för missbrukare som ligger i natursköna Simlångsdalen utanför Halmstad. Omgivningarna och naturen tillsammans med olika behandlingsformer är företagets signum. Klienterna byter sin missbruksmiljö mot en lugn plats som hjälper dem ur missbruk.

Filmen är producerad med drönare och stillbilder som skall ge ett lugnt och välkomnande intryck.

50 personer på en dag!

Personalfoto på Bildeve, 50 personer på en dag

 

Motorn i ditt företag, dina medarbetare

Nu har vi lyft på huven hos Bildeve i Helsingborg för att presentera personerna som gör företaget. På en dag har vi fotograferat nästan all personal på Volvo-Bildeve i Helsingborg. Fotograferingen som utförs på plats hos kunden är det mest effektiva sättet att få till hög kvalité och volym på fotona utan att störa personalen i sitt arbete.

Har ni svårt att samla all personal samtidigt? Passa på när ni har större möten, så kommer jag och fotograferar era medarbetare.

Användningsområdena för bilderna sträcker sig från hemsida, mejlsignatur till annonsering och vepor.

Konferens med personalfoto

Konferensdags?

Passa på att uppdatera personalfoto till er hemsida, mail mm nu när ni samlar all personal på samma ställe.

Rubin Medical passade på att boka en fotografering i samband med en konferens på Hotel Thalassa i Helsingborg.

Snogehus tog fram presentationsmaterial i form av handouts som komplement till presentationerna.

Celebrating 10-Years

Bud to Rose firar 10 År

Tiden går fort när man har roligt. Vi tittar tillbaka på 2006 års kollektion och förundras över hur kreativiteten och sortimentet har utvecklats på 10 år. Vårens och sommarens katalog från Bud to Rose är nu färdig. En sprängfylld katalog på 60 sidor med över 760 smycken.

Katalogen är basen i Bud to Rose´s marknadsföring med formexmässan som startskott.  Allt material inför varje säsong från produktfoto, friläggningar och retuscheringar till sättning av katalog, produktion av showcards, posters, annonser, pressbilder, mässmaterial och uppdaterad hemsida producerar Snogehus.

Ett optimerat produktionsflöde som har förfinats med åren gör att produktionen blir både kostnads- och tidseffektiv.

Ny hemsida för Liisa entrémattor

Allt innehåll på en sida, Onepage  -Ett effektivt sätt att snabbt nå dina kunder!
Sidan är adaptiv och anpassar sig till besökaren, text och bilder är utformat för kunder som vill få information a´la carte och snabbt kan fatta beslut om inköp. Sidan är byggd i WordPress och kunden har full redigeringsmöjlighet.

Swedish Match om snusmarknaden

På uppdrag av SRC-Scandinavian Retail Center har Snogehus sammanställt en PowerPointpresentation för Swedish Match. Presentationens utformning och syfte är att öka förståelsen för marknad och belysa trender inom snusmarknaden.

Summer Dreams

Bud to Rose Spring / Summer 2015

Vårens och sommarens katalog från Bud to Rose är nu färdig. En sprängfylld katalog på 52 sidor med över 700 smycken.
Katalogen är basen i Bud to Rose´s marknadsföring med formexmässan som startskott.  Allt material inför varje säsong från produktfoto, friläggningar och retuscheringar till sättning av katalog, produktion av showcards, posters, annonser, pressbilder, mässmaterial och uppdaterad hemsida producerar Snogehus.

Ett optimerat produktionsflöde som har förfinats med åren gör att produktionen blir både kostnads- och tidseffektiv.

 

 

Bildeve –Eftermarknad

Fotografering av personal på Bildeve i Höganäs.

 

Nordic Motor Center – Vi älskar motorer

–Nytt koncept för Sveriges ledande motorleverantör.

På konceptet –Vi älskar motorer, har Snogehus tagit fram en broschyr som riktar sig till verkstäder runt om i landet. Vi hade en rolig fotografering i Höganäs, där vi provade en massa olika vinklar, jobbade mycket med ljuset för att störa bort bakgrunder, allt för att budskapet Människa & Maskin = Kärlek skulle bli tydligt.

Hela produktionen från koncept till färdig trycksak är gjort på Snogehus.

Du kan ladda hem broschyren här!

Responsiv web

Webdesign som ändrar utseende beroend på besökare

Responsiv webbdesign är en teknik för att bygga hemsidor som fungerar bra oavsett om de besöks via en dator, mobil eller surfplatta. Förenklat kan man säga att designen anpassar sig efter skärmstorlek.

Tidigare använde man sig av separata hemsidor för mobila enheter vilket har en rad nackdelar, med responsiv webdesign har man bara en hemsida som anpassar sig till besökaren. Innehållet anpassas med läsbara texter och bilder som lätt navigeras med fingrarna och innehållet på hemsidan visas intakt.

Kontrollera gärna din hemsidestatistik, du kommer att bli förvånad över antalet besök från mobila enheter som smartphones och läsplattor. Besök din egen hemsida med en smartphone, det blir mycket zoomande och sidan är svårnavigerad om den inte är anpassad.

Scanna QR koden nedan för att besöka Snogehus med mobilen.

Scanna QR koden för att besöka Snogehus
[break]
[break]
[break]


Vill du veta mer om responsiv webdesign?

Kontakta mig för en kostnadsfri genomgång.
[break]

Snogehus

Skriv några rader